*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

πρωτάθλημα υποδομών Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά ''fc Μακεδονικός'' το παιδικό/προπαιδικό/junior τμήμα μας(για να μην σας μπερδεύουμε περισσότερο πρόκειται για ''πάντρεμα'' ηλικιών λόγο ελλείψεως παιδιών) αντιμετώπισε το παιδικό (και βάλε )τμήμα της Ελπίδες Συκεών.
Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στα ''παιδιά'' του Χρήστου Μπόλη για τον άνισο αγώνα που έδωσαν για μία ακόμα φορά με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.Μπράβο που παρά τα 11 γκολ  που δέχθηκαν από την αντίπαλοι ομάδα είχαν το κουράγιο και την δύναμη να χειροκροτήσουν στο φινάλε τους εαυτούς τους.Από την σημερινή αναμέτρηση αφήνουμε στην άκρη τα δάκρυα του δεκάχρονου(!!) Αντώνη από τον τραυματισμό του και το σκισμένο φρύδι του Νικόλα και κρατάμε την συλλογική παθιασμένη μέχρι τέλους προσπάθεια των παιδιών.Γιατί ΑΥΤΑ τα παιδιά ευτυχώς για όλους μας  πιστεύουν στα πόδια τους.  Ευτυχώς αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον .Το μέλλον μας !!  




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου