*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συνεργασία με ΄΄Τα μασάλια΄΄ του Ωραιοκάστρου

Εδώ και λίγες ημέρες όλες οι εκδηλώσεις της ΑΠΣ Δόξα Δρυμού καλύπτονται μετά τα
 http://oraiokastronews.blogspot.gr/
http://kallithiotis.blogspot.gr/ και από ένα νέο ψηφιακό περιοδικό ΄΄Τα μασάλια ΄΄του Ωραιοκάστρου  

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο blog του Ωραιοκάστρου που με την δυναμική του παρουσία του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και όχι μόνο.

(Τo link http://ta-masalia.blogspot.gr/ )

Εκτός από τα τοπικά νέα του δήμου ενημερώνει το κοινό του με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο .΄΄Μέσα΄΄ του θα βρείτε χρήσιμα άρθρα για την υγεία ,τη διατροφή ,την γυναίκα(μακιγιάζ- ομορφιά- tips),τον πολιτισμό, την τεχνολογία και της σχέσεις .
Ακόμη διαβάστε για τα ζώδια τα νέα της showbiz ,καθημερινά καιρό ,τα εφημερεύοντα φαρμακεία του δήμου και αλλά πολλά χρήσιμα τοπικά νέα  που αφορούν στον αθλητισμό και τον πολιτισμό .Φυσικά για όλο τον αντρικό πληθυσμό όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της superleague και footballleague σε live streaming!!

Εμπιστευτείτε με να like και αυτό θα σας ανταμείψει πολλές φορές πραγματικό το αξίζουν.Αν διαθέτετε προφίλ στο facebook πατήστε ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου