*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η κοπή βασιλόπιτας του αντρικού τμήματος

Χθες πραγματοποιήθηκε ,μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα παλαιών και νέων αθλητών  η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το αντρικό τμήμα της Δόξας Δρυμού.
Η εκδήλωση έγινε αμέσως μετά  την προπόνηση στην ταβέρνα σιντριβάνι στην πλατεία του Δρυμού. Με εξαιρετικά εδέσματα υποδέχτηκε το σύνολο των ποδοσφαιριστών ο ιδιοκτήτης και φίλος της ομάδας κ  Καζάκος Γιώργος .Το τραπέζι τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας κ. Ευάγγελος Καραστερίου . Το φλουρί για πρώτη φορά στα χρονικά δεν ΄΄διάλεξε΄΄  κάποιο κομμάτι ποδοσφαιριστού  αλλά αυτό του ΔΣ. Κόκκινη γραμμή και λησμονιά στο αγωνιστικό παρελθόν ζήτησε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ Ανδρέας Τσιάνταρλης ενώ ο Ταμίας κ Καζάκας Κώστας παίρνοντας με την σειρά του το λόγο ζήτησε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών ,γρήγορη επιστροφή στα καλά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι .

επιστροφή στις νίκες ζήτησε ο Ταμίας κ Καζάκας Κώστας 

 Αριστερά ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας κ. Ευάγγελος Καραστερίου 

πολύ καλό κλίμα παλαιών και νέων αθλητών

Κόκκινη γραμμή  στο αγωνιστικό παρελθόν ζήτησε ο Αντιπρόεδρος  κ  Τσιάνταρλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου