*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ Δόξα Δρυμού 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου ‘’Δημήτρης Σαμαράς ‘’


Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το 1ο τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δόξας Δρυμού με την ονομασία ''Δημήτρης  Σαμαράς''. Πάνω από διακόσια παιδιά από 5 έως και 15 χρονών γέμισαν τα γήπεδα .
Μόνο ευχάριστα σχόλια είχαν οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών στην κερκίδα τόσο για την άψογη οργάνωση όσο και για την εικόνα των γηπεδικών εγκαταστάσεων από θέμα ευταξίας , καθαριότητας και λειτουργίας.
Παρόν στις κερκίδες του γηπέδου έδωσε ΄΄ και ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου  κ Καραστερίου Ευάγγελος .


Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά με τυχαία σειρά εκτός των τμημάτων της Δόξας Δρυμού ήταν οι :  ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ ,ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ,ΠΡΩΤΕΑΣ ,ΠΑΟΚ ,CALCIO ,ΔΟΞΑ ΚΑΜΠΑΝΗ ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ ,  ΑΠΕΛ ,ΑΣ ΜΥΓΔΟΝΕΣ 2007Ιατρική κάλυψη και Α’Βοήθειες στους μικρούς πρωταγωνιστές προσέφεραν η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και τους ευχαριστούμε θερμά όχι μόνο για την παρουσία τους με 
ομάδα 4 ατόμων στην εκδήλωση αλλά για το κοινωνικό έργο που παράγουν
 αφιλόκερδος και με δικά τους έξοδα!!
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα ελληνικά Μάρκετ και ευχαριστούμε προσωπικά για αυτό τον κ.Νίκο Βαρελά για την πολύτιμη βοήθεια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου