*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πραγματοποιηθηκε η κοπή της βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η ετήσια κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού. 60 και πλέον εκκολαπτόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα ηλικίας από 6 έως 14 χρονών αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά, τη δεύτερη συνεχόμενη μετά την επαναδραστηριοποίηση της από τον Χρήστο Μπόλη σαν προπονητή και των Κώστα Μελετιάδη ως υπεύθυνο των τριών τμημάτων που λειτουργούν. Οι καλές εμφανίσεις της περσινής χρονιάς τοσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε οργάνωση, απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα το αδιαχώρητο στην αίθουσα που φιλοξενούσε την εκδήλωση.

Οι τυχεροί της βραδιάς  στις 6 βασιλόπιτες που ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος  ήταν για το παιδικό τμήμα  ο Ορέστης Σταυρούσης που κέρδισε μια μπάλα ποδοσφαίρου και ο Χρήστος Κουτσιωτής που κέρδισε αθλητική φόρμα , από το τμήμα junior ο Νικήσιανλης Στέργιος και  ο Γκαλέτσης Νικόλαος που κέρδισαν από μια μπάλα ποδοσφαίρου και τέλος από το τμήμα prejunior οι Γκρούδης Αλέξανδρος και Τσιγάρας Φίλιππος που κέρδισαν από ένα mp3 audio player .

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση σχεδόν ένα χρόνο πριν (11- 1- 2011). Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνετε μέσα από τη δύναμη των αριθμών 12090 επισκέψεις περίπου 1000 το μήνα ευχαριστούμε θερμά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή