*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στόχος της Ακαδημίας ...

 Στόχος της Ακαδημίας είναι πρώτιστα η διάπλαση και ο εφοδιασμός του χαρακτήρα των μικρών ποδοσφαιριστών με αξίες όπως ευγενή άμιλλα σεβασμό προς των αντίπαλο την πειθαρχία αλλά και να θέτει τις βάσεις για τη σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών. 

Να αποτελέσει την καλύτερη άμυνα των νέων απέναντι στις σύγχρονες μάστιγες της εποχής. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα μπορεί για τους λόγους που προαναφέραμε να γίνει τρόπος ζωής.

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέχει ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μας λένε και τονίζουν  οι προπονητές της Ακαδημίας κκ Χρήστος Καλλιφούλης και Μάκης Κούρτας , διότι ένα γυμνασμένο μυαλό μπορεί να καθοδηγήσει πολύ καλύτερα το σώμα μας για να έχει υψηλές επιδόσεις. 

Και συμπληρώνει η  υπεύθυνη της Ακαδημίας κ Βάσια Χατζηπαραδείση-Χατζηπέτρου πιστεύουμε ότι όλα αυτά συμβάλουν και βοηθούν τα παιδιά, ώστε αυτά μεγαλώνοντας να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και να μην υποκύπτουν σε πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου