*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας με ξεχωριστό καλεσμένο

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας ,παραδοσιακά σαν πρώτη εκδήλωση για κάθε νέα χρονιά πραγματοποίησε η ακαδημία ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού. Ανήμερα της ημέρας των Θεοφανείων και σε θερμό οικογενειακό κλίμα ο πατήρ Νικόλαος ευλόγησε την βασιλόπιτα παρουσία όλου του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας με επικεφαλείς των πρόεδρο Ευάγγελο Καταστερίου , δεκάδων παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου αλλά και πάρα πολλούς γονείς που απόλαυαν τον πρωινό καφέ τους απολαμβάνοντας στις οθόνες του sports-café Karamelo , του καταστήματος που για τρίτη φορά φιλοξενεί την εκδήλωση ,φωτογραφίες και video από τις μέχρι τώρα ποδοσφαιρικές στιγμές των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.
Την παράσταση έκλεψε η ευχάριστη παρουσία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Κωνσταντινίδη που δήλωσε λάτρεις εκδηλώσεων που αφορούν σε μικρά παιδιά. Φυσικά η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη βλέποντας το ίνδαλμα τους από κοντά .Άλλα παιδιά απλώς τον κοίταζαν ενώ κάποια πιο θαρραλέα πήραν σοβαρά το ρόλο του ρεπόρτερ βομβαρδίζοντας των με ερωτήσεις όσο αναφορά την κοινή τους αγάπη .Το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα χρονιά και τους συμβούλεψε ότι πρώτο στόχο πρέπει να έχουν τη μόρφωση . Υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και βγήκε άλλες τόσες φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του . Μοιράστηκαν ατομικές βασιλόπιτες σε όλα τα παιδιά αλλά πέντε ήταν οι τυχεροί που αντάλλαξαν το φλουρί με δώρο –μπάλα που παρέλαβαν από τα χέρια του Κωνσταντινίδη με την υπογραφή του. Τυχερό στην βασιλόπιτα στάθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το προπαιδικό τμήμα που όπως και πέρσι σαν τμήμα junior κέρδισαν το φλουρί και όπως προείπαν οι υπεύθυνοι το δώρο θα ήταν μια έξτρα εμφάνιση ποδοσφαίρου .Καλότυχοι!! Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Δόξας Δρυμού ευχαριστούν θερμά τον κ.Δημήτρη Κωνσταντινίδη για την παρουσία του στην εκδήλωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου