*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Απονομή τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του Δημήτρη Σαμαρά .


Φέτος στόχος της ομάδας ήταν το πρωτάθλημα και η άνοδο. 
Παράλληλη σκέψη της διοίκησης ήταν ο τίτλος να αφιερωθεί στη Μνήμη ενός παιδιού που ¨έφυγε¨ γρήγορα από τη ζωή. Όρκο τιμής έδωσαν τα παιδιά της Δόξας και τα κατάφεραν ,σήμερα μετά από δέκα μήνες προσπάθειας να φέρουν τον τίτλο του πρωταθλητή αήττητοι μάλιστα και όλοι μαζί να το αφιερώσουν στο Δημήτρη.

Σε ένα μικρό γλέντι το δεύτερο σε σειρά μέσα σε τρεις μέρες από την κατάκτηση του τίτλου (ακολουθεί και τρίτο)που στήθηκε σε τοπική ταβέρνα της περιοχής μας καλεσμένος ήταν ο πατέρας του Δημήτρη κ Κώστας Σαμαράς. 
Μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη από ανάμικτα συναισθήματα ατμόσφαιρα του επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα.
Δίπλα πάντα στην ομάδα ο κύριος Σαμαράς ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές και διοίκηση και σε μία ακόμη καλή χειρονομία από αυτές που χρόνια τώρα τον έχουμε συνηθίσει ανέλαβε όλα τα έξοδα της βραδιάς .
Τον ευχαριστούμε διπλά και ελπίζουμε σε ανάλογες χειρονομίες από συμπολίτες μας στην προσπάθεια που καταβάλουμε για τον τοπικό αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου