*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Το κοινωνικό πρόσωπο της Δόξας Δρυμού


Ποδοσφαιρικό ματς διεξήχθη το απόγευμα  του Μεγάλου Σαββάτου  στο γήπεδο Δημήτρης Σαμαράς μεταξύ της πρωταθλήτριας του 5ου ομίλου της Β κατηγορίας και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών .Γιορτάζοντας   παράλληλα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα 60 χρόνια παρουσίας της ομάδας .Το ματς είχε καθαρά κοινωνικό σκοπό . 
Να μαζευτούν τρόφιμα και λεφτά και μέσο της ενορίας του Δρυμού να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής  .Ανταποκρίθηκε τόσο ο κόσμος στις κερκίδες όσο και οι βετεράνοι  .
Ευχάριστη έκπληξη για τον προπονητή και βετεράνο πλέον ποδοσφαιριστή  Δημήτρη Τσιτσιπλάμη το βροντερό παρών των βετεράνων.

 Μπορεί η μάχη στον αγωνιστικό χώρο να ήταν άνιση με τους νεότερους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ από τα πρώτα λεπτά όμως τις εντυπώσεις στην κερκίδα κέρδισαν οι βετεράνοι που παρά την ηλικία τους έδειχναν ότι δεν είχαν ξεχάσει την τέχνη του ποδοσφαίρου. 

Δωδέκατος παίκτης για τους παλαίμαχους δεν αποδείχτηκε η κερκίδα που πραγματικά έδειχνε να απολαμβάνει το παιχνίδι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησες που κάπου στο τέλος του παιχνιδιού ( και όχι των δυνάμεων των βετεράνων αυτές τους είχαν αφήσει στα μισά του παιχνιδιού)έδωσε πέναλτι σε καθαρή, δεν την λες ανατροπή του Σπυριδωνίδη από τον Μητρακούδη και με εύστοχη εκτέλεση  από την βούλα ο Ν Κουτσιωτής  έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τελικό σκορ 4-4. Για την ιστορία παραθέτουμε παρακάτω τις αποστολές των ομάδων.

Βετεράνοι  Δόξας Δρυμού (Τσιτσιπλάμης προπονητής )Κοντός Σ ,Ρούσος Γ.,  Παλαιοχωρινός ,Καζάκας Γ, Σπυριδωνίδης Μ,Μπόλης Χ,Κουτσιωτής Ν,Πανούσης Β,Τσιτσιπλάμης Δ, Κούρτας Β, Αγορούδης Α, Ταουσάνης Ι, Κοντός Α ,Τσόκας ,Βαγγέλας , Κουτσιωτής Χ,Πατσιαλάς , Πολύζος Μ, Χατζηαγόρου ,Στοιλούδης ,Αβραμίδης Μ, Μελετιάδης Κ.
Δόξα Δρυμού 2013 (Παπαδόπουλος προπονητής )Τσοτουλίδης ,Χατζηκαλίας ,Νέτσικας ,Μπόλης Ε, Γερμανλίδης Ν,Τσαπαρίδης Α,Τσαπαρίδης Π,Μητρακούδης,Διαμέλας ,Πρασνούδης ,Αβραμίδης ,Βαγγέλας ,Κερέμης , Κλέπκος ,Σταυρούσης ,Σπυριδωνίδης Σ,Κοσμούδης
Με σύστημα 1-10αμυνα σταμάτησαν τους αντιπάλους 


Ο΄πάγκος΄ έτοιμος να τα δώσει όλα 

Νίκος Κουτσιωτής 

Ο Σταύρος Κοντός κράτησε το μηδέν στην άμυνα ...

...για τέσσερα ολόκληρα λεπτά από την έναρξη  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου