*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

1953 – 2013 60 ΧΡΟΝΙΑ Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ

Εξήντα χρόνια ζωής συμπλήρωσε φέτος το ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας .
Σκοπός του η ''ανάπτυξης της σωματικής αγωγής και του αθλητισμού της νεολαίας και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπο εξύψωσης αυτού'' όπως σημειώνεται στο πρώτο άρθρο του καταστατικού της το 1953 .
Οι πληροφορίες λένε ότι η Δόξα προέκυψε από την συνένωση –συγχώνευση των δύο προηγούμενων ομάδων που υπήρχαν του Αχιλλέα και του Ατρόμητου.
Το πρώτο σήμα/έμβλημα της ομάδας αποτελούνταν από δυο Δ (ΔΔ) μέσα σε σχήμα καρδιάς ενώ τα χρώματα της μέχρι και σήμερα είναι το λευκό μια το μπλέ-γαλάζιο.
Στον αθλητικό χώρο ιστορική και μεγάλη ομάδα ΔΕΝ χαρακτηρίζεται μόνο η ομάδα που έχει να επιδείξει τίτλους .Αλλά η ομάδα που έχει χρονική διάρκεια ιστορική συνέπεια και συνέχεια.
Η Δόξα Δρυμού λοιπόν συμπλήρωσε 60 χρόνια λειτουργίας και δράσης στους αγωνιστικούς χώρους και γαλούχησε τόσες γενιές Δρυμιωτών και μη στο να συμμετέχουν στα κοινωνικά δρώμενα της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας .

Η ιστορική αυτή ομάδα με αγάπη  ,πόνο και δυσκολία συμπλήρωσε 60 χρονιά ζωής .Με την δικής σας αγάπη  στήριξη προς το σύλλογο , ΔΣ και τοπική κοινωνία μπορούμε να πάμε την Δόξα ακόμα ψηλότερα .Ο  τρόπος απλώς και εύκολος .Ελάτε στο γήπεδο στηρίξτε ,χειροκροτήστε και γίνετε ένας ακόμη κρίκος  σε κάθε προσπάθεια της ομάδας.
Για να συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία 
Δείτε το video εδώ η στο κανάλι μας :http://www.youtube.com/user/apsdoksadrymou/feed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου