*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Από 20 Αυγούστου οι προεγγραφές στην ακαδημία

·         Οι προπονήσεις ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τέλη Ιουνίου.
  Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάθε αθλητής μπορεί να κάνει 3 δοκιμαστικές προπονήσεις πριν την εγγραφή του στην ακαδημία.
·         Κατά την εγγραφή οι αθλητές με ετη γεννησεις 2000 και 2001  πρέπει να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση και ληξιαρχική πράξη γέννησης με φωτογραφία θεωρημένη από τον δήμο ή από Κ.Ε.Π.
·         Η ετήσια συνδρομή είναι 150 ευρώ το χρόνο (15 ευρώ τον μήνα), ενώ για τα αδέρφια 5 ευρώ το μήνα για το κάθε παιδί. H εγγραφή είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια της σεζόν.
·         Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει άμεσα στην γραμματεία.
·         Σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών ενός παιδιού από τις προπονήσεις, τα δίδακτρα θα καταβάλονται κανονικά, εκτός της περίπτωσης σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού.
·         Τα παιδιά της ακαδημίας είναι υποχρεωμένα να φορούν τον ρουχισμό της lotto που παρέχεται από την ακαδημία με μικρό οικονομικό κόστος (50 ευρω) .
·         Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το πρόγραμμα των αγώνων και γενικά για όλα τα νέα της ακαδημίας θα γίνεται από το blog της ακαδημίας http://doksadrymou.blogspot.gr
Με εκτίμηση,

Βάσια Χατζηπάραδείση -Χατζηπέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου