*

Ο Α.Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ανακοινώνει ότι για την οικονομική του ενίσχυση, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής-διαφήμισης των επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο στο blog η στο ημερολόγιο του 2017 . Το κόστος της καταχώρισης είναι 30€ ευρώ για ένα χρόνο

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Βάσια Χατζηπαραδείση-Χατζηπέτρου :Η υπεύθυνη της ακαδημίας

 Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

 Είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής στην  Άσκηση και Ποιότητα Ζωής, με κατεύθυνση τη « Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης».των συνεργαζομένων ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων Δημοκρίτειου Θράκης και Θεσσαλίας

Κατέχω τίτλο σπουδών στο «Τραπεζικό Πρόγραμμα» των Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου.

Διετέλεσα:

Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Υγείας) της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λέσβου.

Μέλος της Παιδαγωγικής ομάδας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου « Όταν η Φύση Δημιουργεί…» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Ομηρούπολης Χίου.

Διευθύντρια στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος Eurocambio.
 
Επί οκτώ συνεχή χρόνια εκπόνησα στα Δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Μυγδονίας τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού και συγκεκριμένα:

Ø Αθλητισμός και Παιδί
Ø Αθλητισμός και Γυναίκα
Ø Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία.

Έχω ασχοληθεί ως Υπεύθυνη Αθλητικών Δραστηριοτήτων σε παιδικές κατασκηνώσεις (Μάκρης, Ελληνικού Κολλεγίου, Ιχνηλάτες).

Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης, καθώς σε πρόγραμμα του Εθνικού Οργανισμού Προνοίας (ΕΟΠ) στο Κιλκίς για άτομα με νοητική στέρηση.

Προπονήτρια Καλαθοσφαίρισης στις ομάδες Νέστωρ, Μ. Μπότσαρη, Α. Ε. Τούμπας, Ποσειδών Καλαμαριάς και στις κατηγορίες Β΄Εθνική Γυναικών, μίνι και κορασίδες.

Το 2007 διορίστηκα ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Ν. Λέσβου.
  

Δραστηριότητες:

Επί 12 χρόνια ως αθλήτρια σε ομάδες καλαθοσφαίρισης Α΄, Β΄ Εθνικής και Α΄ τοπικής κατηγορίας.

Το 1986 κατέλαβα την 6η θέση στο άλμα εις μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Συμμετείχα στην θεατρική ομάδα του πρώην Δήμου Μυγδονίας.


Το 2004 συμμετείχα ως εθελόντρια στις τελετές έναρξης και λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου